• Hartmann Beauty
  • +36 20 491 8744

Az elektroporáció = hatóanyag bejuttatás sejtszinten

Valódi elektroporáció segítségével az aktív hatóanyagok a ténylegesen a megfelelő helyre, a bőr mélyebb rétegeibe sejtszinten juttathatóak be. Az elektromos impulzusok eredményeképp a sejtmembránok polarizációja megváltozik, áteresztőképességük megnő, ezért jelentősen fokozódik a bőr áteresztő- és felszívó képessége. Így a kezelések közben használatos gyógyszertári tisztaságú kis molekulaméretű speciális hatóanyagokat a bőr sokkal célzottabban, és mindenekelőtt egyenletesebben veszi fel.  (növényi kivonatok, hialuronsav, vitaminok, ásványi anyagok, stb.)
Azt azonban kevesen tudják, hogy jelenleg Európában összesen 4 olyan gép van, mely valódi elektroporációt alkalmaz, egyikük a Meso I Laser.

Sajnos sok gépet és kezelést próbálnak manapság eladni elektroporátorként, holott valójában messze nem az. Az igazi elektroporáció ugyanis nem rádiófrekvencia, nem iontoforézis, és  nem ultrahang! Használata közben nincs fémes érzet a szájban, nem melegszik fel a bőrterület, nincs kipirosodás.

A Meso I Laser kezelései, a valódi elekroporációs impulzus technológiának köszönhetően tényleg képesek intenzív hatóanyag bevitelre, és azonnali eredmények elérésére. A bőrkép már az első kezelést követően feszesebb és frissebb lesz. A kezelés mindezek mellett abszolút fájdalommentes.

Az eredeti elektroporáció tehát egy hihetetlenül eredményes eljárás, amely jelenleg a legmeghatározóbb eredményekre képes a bőrstruktúra javítás területén.