• Hartmann Beauty
  • +36 20 491 8744

Kozmetikánkban a Studex cég “Universal” fülbelövő rendszerét használjuk. Ez egy speciális, zárt rendszer, minden fülbevaló egyesével van csomagolva és sterilizálva. A fülbevalót tartalmazó kapszula kilyukasztja a fület és a zárókapcsot is a fülbevalóra pattintja. Ezért nem lehet hozott fülbevalót alkalmazni. A fülbelövés vérzés nélkül, másodpercek alatt zajlik le a fülcimpa és a porcos rész esetében is.

A fülbelövés előtt a fülbevaló kiválasztása és a fül fertőtlenítése történik, majd bejelöljük a leendő fülbevaló helyét, majd a fülbevaló belövése következik.

A belövés ára a választott fülbevalótól függ, 4.900Ft és 9.900Ft között változik.

Az ár minden esetben tartalmazza a fülbevalók belövését mindkét fülbe, a fülbevaló árát és egy utókezelő oldatot. Az ápoló, fertőtlenítő oldat a cég saját fejlesztése, és kifejezetten a fülbelövés utáni ápolásra ajánlott használni. Vérzés ugyan nincs, de apró mikrosérülések keletkeznek, amelyek táptalajt biztosíthatnak a kórokozóknak, ezért fontos, hogy hogyan és mivel kezeljük a fület a beavatkozás után.

A belőtt fülbevalónak a fülcimpában 6 hétig, a porcban 12 hétig kell maradnia. Naponta két alkalommal az oldattal be kell ecsetelni a lyukat és mind jobbra, mind balra egy félfordulatot el kell fordítani, hogy elősegítsük a lyuk kialakulását. Saját fülbevalót csak ezután ajánlott használni.

 

Fülbelövés