Rólunk

Miért válassz minket?

Hartmann Tímea (sminktetoválás) – – – – Bátonyi Ágnes (kozmetika)

…mert nem csak a bőrödre figyelünk, hanem RÁD is:

Egy kozmetika, ahol minden Rólad szól… Az első pillanattól kezdve Te vagy a középpontban, egy csésze finom kávéval vagy teával fogadunk. A kezelések alatt kizárólag Veled foglalkozunk, így semmi sem zavarhat meg a pihenésben. Ha relaxálni vágysz, halk zene és finom illatok mellett csendben folyik a kezelés, ha pedig beszélgetni van kedved, bátran megoszthatod velünk gondolataidat, kérdéseidet.

 

…mert tudjuk, hogy bőrünk napról-napra változik, és nem sorolható „típusokba”:

Bőrünk egy jelzőrendszer, pillanatnyi állapotát befolyásolja táplálkozásunk, hormonrendszerünk, életmódunk, lelkiállapotunk, és még sok más tényező. A kezelések megkezdésekor mindig ezt az aktuális állapotot vesszük alapul.

 

…mert a kezelések során felhasznált kozmetikumok kizárólag bőrrokon összetevőket tartalmaznak:

Mentesek minden bőrt terhelő alkotóelemtől, úgy mint ásványi olaj, parabének, színezékek, illatanyagok, állati nyersanyagok. Tudjuk, hogy mi az, ami ténylegesen jót tesz a bőrnek, és mi az ami csak krémnek tesz jót… Szívesen kielemezzük kozmetikumaidat, hogy végre tisztán láss. A hatóanyagelemzés során megtudhatod, hogy mitől jó egy arckrém, mi az, amire a bőrnek valójában szüksége van…

face of women getting a spa treatment

 

Egy kozmetika, mely tudatos, hiteles és tiszta.

 

Foglalj időpontot most:

Bátonyi Ágnes (kezelések, szempillaépítés) 06-20-491-8744

Hartmann Tímea (sminktetoválás) 06-20-545-1055

Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy 2014. áprilisától már nem végzek kozmetikai kezeléseket, kizárólag sminktetoválással foglalkozom. Megértéseteket köszönöm.

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck
Facebook Like Button for Dummies