Kiegészítő otthoni bőrápolás

Hogyan tudod meghosszabbítani a MESO I LASER kezelés hatását?

A kezelés végén segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb szérumot vagy szuperkoncentrátumot, melyek otthon alkalmazva tovább növelik a mezoporációs kezelés hatékonyságát.

Az Age Attraction hatóanyag kozmetikumai:

  • intenzív hatású, szinergiában működő különleges anti-aging összetevőket tartalmaznak
  • mentesek minden bőrt terhelő anyagoktól úgy mint PEG-ek, parabének, ásványi olajak, színezékek, illatanyagok, állati eredetű összetevők

 

Hyaluron 3 – az új generációs hyaluron koncentrátum 

A Hyaluron 3 új szuperkoncentrátum 3 lépcsős hyaluron-komplex-el, a felső rétegekben hidratáló és stimuláló hatást képes kifejteni, az alsó rétegekben pedig a bőr felépítésébe épül be, és intenzív feszesítő hatással bír.

Az értékes Hyaluron 3-komplex (Sodium Hyaluronate) mikromolekuláris hyaluront tartalmaz, és kivételesen magas hyaluron koncentráció jellemzi.
Az Age Attraction által használt hyaluron minősége biológiai forrásból származik, állati eredetű anyagokat nem tartalmaz, és nem génmanipulált hyaluron anyag (non-GMO).

 

 

 

 

Vitamin C Elixír – alma őssejtekkel a tökéletes arcbőrért

Nagy dózisú C vitamint tartalmaz alma őssejtekkel, valamint magas koncentrációban Argirelint, ezáltal szuper-feszesítő hatású és fokozza a kollagén termelést, azaz érezhetően alábéleli a bőrt.
Az alma őssejt védi a bőr őssejtjeinek élettartamát, megőrzi a vitalitásukat, és serkenti azok újraképződését, így a bőrnek fiatalosabb megjelenést biztosít. Az általunk használt liposzómás becsomagolt formában különösen mélyre tud bejutni a bőrbe. A magas dózisú Vitamin C, egy teljesen új, nagyon stabil formában, serkenti a kollagén termelődést, és frissebb megjelenést kölcsönöz.

 

 

 

 

 

Magic Wrinkle Stop – ránctalanító koncentrátum

Hatékony ránckezelő, láthatóan simább és feszesebb bőrképet eredményez. Az innovatív és gyors hatású hatóanyagok, mint pl. a botox hatású, Dél-Amerikai Para Zsázsa kivonat, tripeptidek, hyaluronsav azonnal látható, hosszú távú feszesítő hatást biztosítanak.

 

 

 

 

 

 

Youth Wonder – peptid alapú anti-aging koncentrátum 

Koncentrátum a szövetek feszesítéséhez és erősítéséhez. Erőteljes peptid tartalmának köszönhetően segít kisimítani a mimikai ráncokat, és jelentősen javítja a bőr kollagén szintézisét. A Youth Wonder használatával a bőr feszesebbnek, élettelibbnek és fiatalabbnak látszik.

 

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck
Facebook Like Button for Dummies